Македонски автобус целосно изгоре на автопат во Австрија

Автобус на компанија од Македонија, кој сообраќал од Струга кон Германија се запали рано утрово односно во 05:20  и изгоре во близина на Граничниот премин Walserberg. Нема повредени патници, навреме го напиштиле автобусот и сите се згрижени во прифатен центар од каде ќе го продолжат патувањето до саканата дестинација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *