Македонска Каменица ќе биде домаќин на 22. Ревија на песни, музика и игра

Здружението на пензионери Македонска Каменица ја најави 22. Ревија на песни, музика и игра. Ревијата ќе се одржи во среда на 15. Мај 2024 година, во Домот на култура во нашиот град Македонска Каменица.


– Повелете заеднички да го проследиме настанот каде учесници ќе бидеме ние пензионерите од Македонска Каменица и Здруженијата на пензионери од Кочани, Виница, Пехчево, Берово и Делчево.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *