Македонска Каменица утре одбележува 79 години од загинувањето на народниот херој Вера Јоциќ

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 79 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА ВЕРА ЈОЦИЌ

КИЦ “Романса” Македонска Каненица ги известува граѓаните дек, во вторник на 30. Мај 2023година со почеток од 11 часот, пред споменикот на народниот херој Вера Јоциќ ќе се одбележи 79 години од нејзината смрт.

Каменица.Мк ќе го пренесува настанот ВО ЖИВО.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *