Македонец си ја продава бабата преку интернет (Фото)

На познатата македонска огласна интернет страна Пазар 5 се појави интересен оглас за продажба. Македонец ја продава својата баба која има 68 години и протоа го потенцира фактот дека зема пензија од 15 илјади денари. Покрај огласот прикачена е и фотографија од постара жена, а на крајот додава дека цената е по договор. Не знаеме дали ова е уште една невкусна шега или не, но негативни коментари пристигнуваат од сите страни. Погледнете:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *