Лиде Лиде конечно се запозна со министерот Филипче (ФОТО)

Стана вистински хит поради коментарите на социјалните мрежи за министерот за здравство Венко Филипче, а сега конечно ѝ се исполни желбата и да го запознае.

Лиде Лиде, како што ја познава македонската јавност објави фотографија со Филипче.

Таа на почетокот на пандемијата го канеше на кафе и бараше лична средба.

Kонечно успеав да го сретнам 🥰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *