Краток прекин во снабдувањето со вода во приградската населба Суво Маало поради дефект на водоводната мрежа

Македонска Каменица, 11.11.2022 година – Краток прекин во снабдувањето со вода во одредени делови од приградската населба Суво Маало поради дефект на водоводната мрежа.

ЈП Камена Река известуваат дека, веќе работат на пронаоѓање на местото и типот на дефектот. Санацијата на истиот би требало да биде завршена за два часа, по што состојбата со водоснабдувањето во овој дел од градот ќе биде нормализирана.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *