Кочани: Лекарка од Итната медицинска помош пријавила малтертирање

Лекарка од Итната медицинска помош - Кочани пријавила малтертирање

На 24.01.2022 во 16.30 часот во полициската станица Кочани, лекарка пријавила дека околу 16.20 часот во просториите на Итната медицинска помош во Кочани, З.Р. од Кочани агресивно се однесувал кон неа. По комплетирање на случајот против З.Р. ќе биде поднесена соодветна пријава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *