Конечен пласман и резултати по завршувањето на 19 коло од Трета фудбалска лига

Конечни резултати од 19 коло на Трета фудбалска лига:

 

Пласман по завршувањето на 19 коло:

ФК Каменица-САСА во наредните две кола е слободна на распоредот од Третатта Фудбалска лига.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *