Колони возила на Табановце, се чека повеќе од еден час

Големи колони на возила чекаат за влез во државата на преминот Табановце.

Поради зголемена фреквенција на возила според податоците на АМСМ за преминување на српско-македонската граница се чека над еден час.

На останатите премини има минимално чекање на патниците кои ја минуваат границата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *