КИЦ “РОМАНСА” ОРГАНИЗИРА ЕДНОДНЕВЕН САЕМ НА КНИГАТА ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

КИЦ Романса ги информира љубителите на книгата дека, во петок на 26.05.2023 година, пред Домот на Култура ќе се одржи еднодневен саем на книгата од продуцентската куќа “САКАМ КНИГИ”.

Еднодневниот саем ќе трае од 10:00 до 18.00 часот. Сите заинтересирани кои сакаат да го посетат саемот и да ги купат најновите изданија, ги покануваме да повелат пред Домот на култура, – велат во поканата од КИЦ “Романса” Македонска Каменица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *