КАКО ИЗГЛЕДА СУМО БОРЕЊЕ НА ЗАБАВЕНА СНИМКА СО 4К РЕЗОЛУЦИЈА? (ВИДЕО)

Сумото е борење со многу бранувања. Се разбира бранувања на салото од телата на борачите. Погледнете како тоа изгледа во забавена снимка со 4К резолуција.

Super Slow Show е дело на момците Гевин Фри и Ден Гранчи. Погледнете го видеото кое нуди доста неочекувано интересни моменти…

(Гратис видео од борба помеѓу обичен и сумо борач во ринг)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *