Исчезна младо момче во Македонија: Ако го видите јавете се на 192

Исчезнато е лицето Стефан Ангеловски од нас. Горно Оризари.

Младоро момче е восоко 190см. има тежина од околу 90 килограми.

Стефан е облечен во црна маица, бермуди и бели патики.

За било каква информација јавете се на 192.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *