Исчезнатиот 75- годишен беровец пронајден мртов

75- годишен жител на Берово е пронајден мртов, на улица во градот. Тој претходно беше пријавен за исчезнат и  по него се трагаше од 11 февруари. Потрагата заврши лошо за старецот и за неговото семејство. Првичните наоди укажуваат дека траги на насилство над телото нема , па тоа е предадено на најблиските за погреб.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *