Инсталирајте “Facebook unseen” на вашата “Messenger” апликација

фб

 

Сигурно сте се нашле во ситуација кога не сте ја отвориле пораката на Фејсбук само за тој што ви ја пишал да не забележи дека сте ја прочитале. За среќа, постои решение и за овој „проблем“.
Програмерите создадоа додаток за Chrome кој се нарекува „Facebook Unseen“ и кој можете да го преземите и да го решите проблемот во само неколку чекори.

1. Преземете го додатокот „Facebook Unseen“.
2. Вклучете го.
3. Наместете ја опцијата онака како што ви одговара.

После ова можете слободно да ги читате пораките без чувство на непријатност што не сте одговориле истиот момент.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *