Извлечени добитниците во Наградната игра на ЈП Камена Река

Денеска, во кругот на ЈП “Камена река” Македонска Каменица, со почеток од 12:00 часот, се одржа Наградната игра за корисници кои редовно ја плаќаат комуналната такса за услуги.

Годинава, најсреќни добитници на награди се следниве корисници:

Прва награда Телевизор – Костадин Николовски (к.бр 40141)

Втора награда, Микробранова печка – Вера Јанкуловска (к.бр 10331)

Трета награда, Тримесечна претплата – Јосиф Стаменковски (к.бр 10163)

ЈП Камена Река традиционално ја организира оваа Наградна игра, во која учествуваат домаќинствата редовни плаќачи на комунални такси и услуги од општина Македонска Каменица.
Денеска, како што изјавуваат од Јавното претпријатие, “беа извекувани талонитете со шифри  “беа извекувани талонитете со шифри од домаќинствата кои ги имаат платено сите сметки заклучно со месец декември 2021 година и тоа најкасно до 31.01.2022 година”.

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4799352343518405&id=100003310618671

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *