ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на снабдувањето со вода во Македонска Каменица поради дефект на главната водоводна линија

Македонска Каменица, 26. Декември 2023 година – ЈП Камена Река ги известува граѓаните на Македонска Каменица дека поради настанат дефект на главна водоводна линија снабдувањето со вода ќе биде во прекин до 13 часот.

Екипите на ЈП Камена Река се веќе на терен и работат на отстранување на дефектот.

Leave a Reply

Your email address will not be published.