ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на снабдувањето со вода на улица Индустриска поради дефект на главна водоводна линија

Од ЈП Камена Река пристигна известување во кое граѓаните на Македонска Каменица се известуваат дека, поради настанат дефект на главна водоводна линија е прекинато снабдувањето со вода во делот на старата Градска црква Св. Илија и улица Индустриска. Екипите на ЈП Камена Река работат на отстранување на дефектот. Како што најавуваат од ЈП Камена Река, водоснабдувањето на овој дел од градот треба да биде нормализирано за еден час.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *