ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин во снабдувањето со вода во Суво Маало поради дефект на главна водоводна линија

ЈП Камена Река, упатува известување до граѓаните на Македонска Каменица за настанат дефект на главна водоводна линија од градскиот водоводен систем.

Поради изведување на градежни активности за поправка на истиот, без вода за пиење ќе бидат корисниците од населбата Суво Маало.

Екипите на ЈП Камена Река се веќе на терен и работат на отстранување на дефектот. По санацијата на дефектот, состојбата со водоснабдувањето на овој дел од градот, во текот на денот ќе биде нормализирана.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *