Известување до пчеларите: Започна пописот на презимени пчелни семејства

Пчеларник Велиновски, село Косевица Македонска Каменица

Кратко известување до пчеларите од Македонска Каменица и регионот од подрачната единица на МЗШВ Делчево, дека од 01. Април започна пописот на презимени пчелни семејства .Пописот се врши во ветеринарните станици.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *