Изведба на “ЗЛАТНАТА РИПКА” по повод роденденот на детската градинка “БАМБИ” – Македонска Каменица

ДЕТСКА ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА”ЗЛАТНАТА РИПКА”

По повод роденденот на детската градинка “Бамби” Македонска Каменица и Меѓунардониот ден на театарот, во соработка со КИЦ”Романса” ќе биде изведена детската театарска претстава “Златната рипка” од театар Колозов.

“Поради зголемен интерес, детската театарска претстава на 21.03.2022 година, ке биде изведена во два термини. Првата изведба ќе биде во Холот на детската градинка “Бамби” со почеток 10:00 часот, додека почетокот на втората изведба на театарската претстава  потоа во Домот на Културата ќе биде во 12:00 часот” – стои во соопштението за јавност објавено од организаторите на претставата

Влезници за театарската претстава која ќе биде изведена со почеток од 12:00 часот, можат да се купат по цена од 70 денари во Домот на Култура и во ООУ “Кирил и Методиј”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *