Започната постапката за формирање на Младински совет во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 28.06.2021 година –

Врз основа на членот 17 од Законот за младинско учество и младински политики, Општина Македонска Каменица денеска распиша Јавен повик за формирање на Иницијативен одбор за конституирање на Локално собрание на млади на Општина Македонска Каменица за избор на членови на Локален младински совет на Општина Македонска Каменица.

Текстот од целиот јавен повик ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *