Завршена санацијата на дефектите. Водоснабдувањето во Македонска Каменица е нормализирано

06.07.2021 година – Во текот на вчерашниот ден, ЈП Камена Река ги извести граѓаните на Македонска Каменица за прекин во снабдувањето со вода поради санација на два дефекти на главна водоводна линија. Денеска, до 12 часот дефектите се целосно санирани и водоснабдувањето веќе е нормализирано.

Прекинот во снабдувањето со вода започна во 08:00 часот, со траење до 12:00 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *