ЕЛЕНА ТАСЕВСКА ОД БАСКЕТ КАМ – НАЈДОБРА МАКЕДОНСКА КОШАРКАРКА ЗА 2023 ГОДИНА

ЕЛЕНА ТАСЕВСКА ОД БАСКЕТ КАМ – НАЈДОБРА МАКЕДОНСКА КОШАРКАРКА ЗА 2023 ГОДИНА

Експлодираше, онака играчки, кога беше најпотребно, во натпреварите кои носат шампионска титула. Одигра скоро беспрекорно во оние плеј-оф серии преку кои Баскет Кам, екипата за која игра, го врати шампионскиот сјај.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *