ЕЗЕРОТО КАЛИМАНЦИ ДОМАЌИН НА РИБОЛОВЕН ТУРНИР ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ЗРСК ШАРАН ОД МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Во организација на ЗРСК Шаран од Македонска Каменица на 07 Август ќе биде организиран Куп во езерски риболов. Езерото Калиманци ќе биде домаќин на најдобрите рибари од земјава и соседството кои ќе се натпреваруваат во дисциплината “Риболов со пливка”.
ЗРСК ШАРАН ги повикува сите заинтетесирани граѓани и љубители на риболовот од Македонска Каменица и пошироко да го проследат натпреварот во периодот од 09:00 до 13:00 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *