Еве кои се добитниците во Наградната игра на ЈП Камена Река

Со почеток од 12:00 часот, во кругот на ЈП Камена Река се одржа Наградната игра за корисници кои редовно плаќаат комунална такса за услуги.

Најсреќни добитници на награди се корисниците:

• Прва награда Телевизор – Диванис Митевски (к.бр 40090)

• Втора награда, Правосмукалка – Здравко Стојановски (к.бр 20171)

• Трета награда, Тримесечна претплата – Томе Јовановски (к.бр 10153)

 

 

 

Во Наградната игра, во која учествуваат редовните плаќачи на комунални такси за услуги беа извекувани талонитете од домаќинствата кои ги имаат платено сметките заклучно со месец декември 2022 година и тоа најкасно до 15.02.2023 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *