Еве како полицијата во Естонија лови пијани возачи кои возат пребрзо (Видео)

Полицијата во Естонија го знае одговорот. На дојава дека на автопатот се движи Опел Омега Б чии возач е по дејство на алкохол, полицајците го блокирале автопатот.

Наредниот чекор бил „екстремен“. Под гумите на Омегата полицајците фрлија трака со шилци!

Акцијата била успешна: Автомобил со пробушени гуми е застанат, а возачот уапсен. Подоцна било утврдено дека бил под дејство на канабис.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *