Еве зошто од пукање во воздух на свадба, поглупа идеја нема!

Обично главните фаци се во алокохолизирана состојба и не се ни свесни за катастрофалните послеици кои можат да ги предизвикаат. Видеото е снимено некаде во Инддија, па сами погледнете дали вреди да ги задоволувате своите “ниски” страсти на ваков начин кога сте дел од нечија веселба:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *