ДПД САСИ Македонска Каменица објави Јавен повик за пријавување на нови членови

ДПД САСИ Македонска Каменица објави Јавен повик за пријавување на нови членови. Истиот ви го пренесуваме во целост:

ДПД САСИ Македонска Каменица објавува јавен повик за нови членови.
Сите заинтересирани може да се пријават на телефонските броеви наведени подолу како и со порака на страната на ДПД САСИ Македонска Каменица со внесување на име и презиме, возраст, место на живеење и телефон за контакт.

На јавниот повик може да се пријават сите заинтересирани што можат да дадат свој придонес за подобро работење и функционирање на друштвото без разлика на пол, вера, националност, возраст или било која друга припадност.

Јавниот повик е отворен и ги очекуваме идните членови да не контактираат на броевите подолу или со порака на ДПД САСИ Македонска Каменица.

Лица за контакт и пријавување:

– Ангелчо Стоименовски 071 279 592
– Димче Велков 071 358 120
– Гоце Стоиловски 070 857 181

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *