Дочек на Стара Нова година во пица ресторан „Филитеа“, резервирајте го вашето место на време

Бидете дел од најдобрата забава во градот!!!!

Стара Нова година во пица ресторан „Филитеа“, заедно со Акорд бенд.

Резервирајте го вашето место на време, резервациите се во тек.

120 денари од стол, а со тоа следува лепче со паричка, а за среќниот добитник следува награда.

Одлична храна и добра музика – Пица-ресторан „Филитеа“ Кочани, 13.01.2024(сабота) 20:30 ч.

Направете ја вашата резервација на 070/922-100.

Највкусните пици и пастрамајлии во градот за вистински љубители на храна, единствено во „Филитеа“.

Богато мени и голем избор на бургери, скара, поховано, стек во сос, ладни сендвичи и десерти.

Ве очекуваме и ви гарантираме одлична забава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *