Донаторска вечер за MAKBOT PIONEERS тимот кој треба да патува на Светско првенство по роботика во Мароко

Да помогнеме тимот MAKBOT PIONEERS од Кочани да може да го реализира учеството на светското првенство по роботика во Мароко

Тимот  MAKBOT PIONEERS повторно оди на светско. Да ги поддржиме сите заеднички на натпреварот по роботика FIRST LEGO LEAGUE на светското првенство кое оваа година се одржува во Мароко. По тој повод СОУ “Гошо Викентиев” во соработка со Пролет бар во петок,  5ти  Мај  со почеток од 21:00 часот  огранизира донаторска вечер на која ќе настапат Viki&KGB бенд. Сите средства кои ќе бидат собрани од овој настан ќе бидат донирани на тимот  MAKBOT PIONEERS за да може да го реализира учеството на ова светско првенство. Влез: 300 денари.

Да им помогнеме сега за да можат да ни вратат во иднина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *