Димчо Атанасовски ја преработи „My way“ на Френк Синатра

Дека трубата е извонреден инструмент, доказ е првиот кавер на Димчо Атанасовски. Тој го преработи хитот на Френк Синатра – My way. Огромна поддршка за овој проект, Атанасовски доби од Маријан Стоименов, кој покрај тоа што свири гитара во преработката, се погрижи и за аранжманот.

Слушнете и уживајте!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *