Дефектот на главната водоводна линија е отстранет. Водоснабдувањето во Суво Маало е нормализирано

ЈП Камена Река ги информира граѓаните корисници на водоснабдителниот систем Суво Маало, дека настанатиот дефект на главната водоводна линија е саниран и состојбата со водоснабдувањето веќе е нормализирана.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *