Две пријави за каснувања од кучиња скитници во Кочани

На 04.12.2023  во 11.10 часот во ОВР Кочани Л.П.(58) од Кочани пријавила дека на 27.11.2023 околу 10.00 часот на ул.,,Славчо Стојменов“ во Кочани била касната  од куче скитник.

На 04.12.2023 во 11.30 часот во ОВР Кочани Б.Ѓ. пријавила дека на 29.11.2023  околу 09.05 часот на ул.,,Скопска“ во Кочани била касната  од куче скитник.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *