Два земјотреси ја стресоа Македонија

Утринава регистрани два земјотреси во Македонија. Според Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет, двата земјотреси биле на 70 километри југоисточно од Скопје, на епицентралното подрачје Св. Николе – Штип.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *