Градоначалничката Соња Стаменкова и функционерите од локалните институции ќе ги донираат примањата над 14.500 денари

Македонска Каменица, 30.04.2020 – Како што стои во соопштението до јавност на официјалниот профил од социјалните мрежи, градоначалничката на општина Македонска Каменица Соња Стаменкова изјавува дека заедно со функционерите и раководителите од локалните институции се откажува од своите месечни примања над 14.500 денари.
Соопштението за јавност ви го пренесуваме во целост:

Leave a Reply

Your email address will not be published.