Во Светиот храм во Македонска Каменица ќе се изврши Молебен по повод почетокот на новата учебна година

Свештенството при Светиот храм “Успение на Пресвета Богородица” во недела на 04. Сеотември 2022 година, со почеток во 09:00 часот ќе изврши Молебен за почетокот на новата училишна година.

По тој повод, како што стои во соопштението за јавност од свештениците во Светиот храм ги покануваат сите ученици, студенти и просветни работници на заедничко прославување на Бога.

Христос помеѓу нас!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *