Викендов започнуваат предновогодишните забави во Мотел “Мерак”

Во текот на предновогодишниот период Мотел Мерак- Луковица започнува со организирање на викенд- забави со богата програма и бројни изненадувања за своите посетители. Веќе во петок на 01. Декември, во Мотел Мерак за ваше пријатно расположение и одлична забава ќе се погрижат Респекти Бенд во придружба на вокалниот исполнител Сандра Спирова.

Богато и вкусно приготвеното мени со широк опус на специјалитети, надополнети со звуците на народната музика и пријатната атмосфера во природа, се гарант за ваши незаборавни моменти во Мотел Мерак.
Ваше е само да одберете расположено друштво за забава и што поскоро да резервирате на 075 354 506.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *