Видео од постигнатите голови на натпреварот Брегалница – Каменица-САСА

18.XII.2017 kamenica.mk

Прв за домаќините стрелаше Ристе Наумов во 11. минута од натпреварот, а вториот гол 16 минути подоцна го постигна Ристе Темелков за 2:0. Второто полувреме помина без ниту еден гол, па натпреварот заврши со конечните 2:0.

Погледнете го видеото од постигнатите погодоци на денешниот натпревар помеѓу Брегалница и Саса:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *