(Видео) Малиот Марти Златковски вистински мајстор за изведување на слободни удари

Поранешниот напаѓач на младата репрезентација на Македонија, каменичанецот Зоран Златковски кој во својата кариера настапуваше за ФК Каменица САСА, ФК Пирин, ФК Славија, ФК Локомотив Пловдив, ФК Лудогорец, ФК Панахаики, ФК Ламиа, ФК Кавала, ФК Малаван, ФК Брегалница, ФК Академија Пандев не треба да стравува дека фудбалската традиција во неговото семејство ќе згасне.

Неговото синче, Марти иако доста мало е како плукнато на тато, неслучајно старите рекле…круша под круша паѓа…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *