(ВИДЕО) Жителите на Пехчево бараат помош!

Жителите на Пехчево објавуваат ведеа и фотографии на кои се гледа дека огнот неконтролирано се шири кон Пехчево. Тие бараат помош.

-Пожарот е во близина на Пехчево, се шири неконтролирано на сите страни. Помош!, е еден од коментарите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *