Верижна сообраќајна несреќа на патот Македонска Каменица – Делчево

Верижна сообраќајна несреќа на патот Македонска Каменица – Делчево. Сообраќајката според добиените инфирмации е во близина на село Бигла.

Според информациите добиени од терен во сообраќајката учествувале три возила и камион.

Покрај полицијата која врши увид на лице место, присутна е екипа на Итната медицинска помош.

Повеќе информации во текот на денот.

Leave a Reply

Your email address will not be published.