Верижна сообраќајка на влезот во Скопје кај Хиподром

Попладнево се случи страшна сообраќјка пред влезот на Скопје. Поточно, на делот на клучката каде се делат патиштата за кон Скопје и кон Обиколницата.  Првичните информации говорат дека се работи за верижен судир и има голем застој.

фото Твитер

Оние што доаѓаат кон Хиподром им се советува да се исклучат на автопатот кој води кон Белград па оттаму кон Белви назад за Скопје или да ја користат Обиколницата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *