Велигденска работилница на штитениците од Дневниот центар и учениците од каменичката деветолетка

Македонска Каменица, 13. Април 2023 година – Денеска, учениците при ООУ„Св. Кирил и Методиј“ – Македонска Каменица беа во посета на Дневниот центар за лица со посебни потреби.

Учениците, заедно со психологот во каменичката деветолетка Даниела Трајановски и штитениците изработија бројни велигденски украси.

Од Дневниот центар за лицата со посебни потреби им благодарат на учениците за вниманието и дружбата при денешната посета.

ФОТОГАЛЕРИЈА ОД НАСТАНОТ ОВДЕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *