Беровчанка пријавила дека биле објавени експлицитни фотографии од нејзиниот син на социјална мрежа

На 02.11.2023 во 14.00 часот во Полициската станица Берово, жена од Берово пријавила дека од училиштето во кое учел нејзиниот малолетен син била информирана дека на социјална мрежа биле пуштени експлицитни фотографии од нејзиниот син. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *