БАСКЕТ КАМ – НАЈДОБРА ЖЕНСКА ЕКИПА ВО МЛАДИНСКИ ЛИГИ ЗА 2023 ГОДИНА

БАСКЕТ КАМ – НАЈДОБРА ЖЕНСКА ЕКИПА ВО МЛАДИНСКИ ЛИГИ ЗА 2023 ГОДИНА

По стапките на првиот тим, младинската селекција на Баскет Кам на доминантен начин ја освои шампионската титула во својата категорија. Баскет Кам до оваа значајна титула беше воден од одличните Марија Николов, Ана Милованова, нашите сограѓанки Зорица Караѓозова и петнаесет годишната Матеја Владимирова, Мила Ѓукиќ, како и сите останати кошаркарки во тимот предвоени од одличниот стратег Јордан Цветановски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *