А само што ќе помислиш дека не може да се смисли нешто поглупо од “Fidget Spinner”

Како тоа мислиш дека не може? А смартфон апликација за спинер? Без никакви предрасуди ја има и за Ајфон и за Андроид, па сега секој може да врти и вртиуелно.

Се гледа дека позади нејзе стојат спремни момци што знаат како треба, па вртењето е придружено со сите виртуелни бескорисни додатоци: броење вртења, собирање пари, апгрејдување, шминкање на спинерот, кој е најдобар и слично.

Моментално е број 1 бесплатна апликација во Епл апп стор, пред Снапчат, Јутјуб, Фејсбук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *