Ања Симоновиќ го засилува средниот ред на ЖФК Каменица САСА

ЖФК Каменица САСА објави дека, денеска потпис на едногодишниот договор стави Ања Симоновиќ.

Станува збор за српска интернационалка која доаѓа од екипата на ЖФК Будуќност, Црна Гора.

Според објавата од клубот, Симоновиќ е фудбалерка која настапува на повеќе позиции од средниот ред на теренот.

Заедно со управата и навивачите на ЖФК Каменица САСА ѝ посакуваме многу успеси и среќа на Ања Симоновиќ. Продолжуваме заедно до шампионската титула на Македонија!

#ОдимеНапред #ОдимеДоКрај

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *