Арта Рама од Косово е ново мега засилување на ЖФК Каменица САСА

ЖФК Каменица САСА склучи договор со Арта Рама – ново мега засилување за посилен и поквалитетен среден ред на екипата!

– Ни доаѓа од екипата на Хајвалија, Косово со која има неколку шампионски титули и настапи во лигата на шампиони, – велат од ЖФК Каменица САСА

Станува збор за искусна фудбалерка која ќе одговори на повеќе позиции во средниот ред и веруваме дека ќе постигнеме многу успеси заедно, – стои во соопштението од каменичкиот фудбалски клуб

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *