Апсења во Делчево: Приведени две лица за „перење пари“ – причиниле огромна материјална штета на буџетот

Апсења во Делчево: Приведени две лица за „перење пари“ – причиниле огромна материјална штета на буџетот

К.П. и Д.П. во текот на денот тие ќе бидат изведени пред судија на претходна постапка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *