АПЕЛ: ДА ДОНИРАМЕ ЗА ЛЕКУВАЊЕ НА СИМО СТОЈКОВСКИ

Драги хумани луѓе,
Со оваа објава се вклучуваме во акцијата за собирање на финансиски редства неопходни за продолжување на лекувањето на нашиот сограѓанин Симо Стојковски.
Од потребните средства е соберен само мал износ, кој не е доволен за продолжување на медицинскиот третман на Симо Стојковски во Аџибадем Систина, каде му е понуден хируршки и болнички третман.
Лекувањето од Спасистична Параплегија треба да му ги намали потешкотиите во секојдневниот живот на Симо Стојковски, чие психичко и физичко здравје се влошува секојдневно. Тој и неговото семејство, не се во состојба сами да ги обезбедат потребните 198 900 денари за продолжување на лекувањето.

Затоа, сплотено и заедно да помогнеме!

Веќе се активни телефонските донациски броеви од Телеком и А1, каде сплотено и заедно треба да помогнеме во донирањето на средства за нашиот сограѓанин Симо Стојковски.

Да донираме и да помогнеме!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *